Firme luminoase si casete luminoase cu LED

Firme luminoase si casete luminoase executate de catre firma noastra:

 

 

  • Firmele luminoase sau casetele luminoase cum mai sunt denumite sunt defapt niste cutiii paralelipipedice. Acestea au in componenta fata executata din plexiglas translucent, plexiglas colantat sau polpropilena printata UV. Lateralul este executat din profi PVC sau aluminiu cu latime intre 5.5 cm si 18 cm. Spatele poate fii confectionat din mai multe materiale, tinandu-se cont doar de rezistenta lui nu si de aspect deoarece acesta se va afla in spatele casetei care nu este vizibil. Rezistent trebuie sa fie doearece el efectiv va tine toata greutatea casetei.
  • Iluminarea casetelor si a firmelor luminoase se poate face cu tuburi de neon, module led sau band led. in functie de intensitatea luminii calculata in lumeni se va merge pe cea mai optima solutie. Noi ca si firma de productie publicitara preferam sa lucarm cu module led waterproof. Acestea acestea sunt cele mai rezistente in timp si consumul lor de energie electrica este destul de redus fata de neoane sau becuri normale. Ele sunt aproximativ asemanatoare cu literele luminoase ca si structura.
  • Casetele luminoase se mai pot executa si din dibond decupat pe CNC. In fante va fi introdus plexiglas de minim 10 mm ca in modelul de mai jos. Acesta este un model profi de caseta luminoasa.

Firme luminoase